Manchester United toimi nopeasti saatuaan tiedon Christan Eriksenin loppukauden pilanneesta vammasta, ja hankki tanskalaiselle itävaltalaisen korvaajan.

Marcel Sabitzer siirtyi Erik ten Hagin miehistöön kevätkauden mittaisella lainalla Bayern Münchenistä. 28-vuotias odottaa kuitenkin edelleen työviisumia, eikä voi ennen sen saamista liittyä joukkueen mukaan. Seura kehottaa silti kannattajia tutkailemaan maajoukkuepelaajaa Old Traffordilla keskiviikon Liigacup-välieräottelussa.

– Marcelin odotetaan seuraavan odotettua cup-ottelua Unelmien teatterissa, joten kannattaa tarkkailla mahdollista paikalla oloa Sir Bobby Charlton Standilla.

Liigacupin välierä Manchester Unitedin ja Nottingham Forestin välillä ratkeaa kello 22 Suomen aikaa alkavassa toisessa osassaan. Forestin kotikentällä pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi lukemiin 0-3.