Tottenham Hotspuria kesästä 2020 alkaen edustanut laitapuolustaja Matt Doherty on tätä nykyä Atlético Madridin pelaaja. Irlantilaisen oli alunperin tarkoitus siirtyä pois Pedro Porron tieltä lainapestillä, mutta koska Spurs oli jo aiemmin lainannut sallitun määrän pelaajia pois, päätettiin Dohertyn sopimus irtisanoa kokonaan.

31-vuotias, urallaan vahvasti Wolves-pelaajaksi profiloitunut tekijä olisi joka tapauksessa saanut sopimuksensa lontoolaisten kanssa päätökseen ensi kesänä.

– Minulle tilanne oli täysin no-brainer, Doherty sanoi uuden sopimuksensa julkistuksen yhteydessä.

– Tartuin tilaisuuteen molemmin käsin, kun mahdollisuus siirtoon ilmestyi. Olen täällä nyt vain kauden loppuun, mutta on minusta itsestäni ja esityksistäni kiinni, haluaako Atlético jatkaa yhteistyötä.

– Tämä on minulle mahdollisuus kehittää itseäni maailmanluokan valmentajan alaisuudessa, Doherty sanoi viitaten Diego Simeoneen.

Tottenham maksoi Dohertystä Wolverhamptonille kaksi ja puoli vuotta sitten lähes 17 miljoonaa euroa.