Tottenham on vahvistanut hankkineensa laitapuolustaja Pedro Porron portugalilaisesta Sporting CP:stä.

Espanjan A-maajoukkueessa toissa vuonna debytoinut Porro, 23, siirtyy Spursiin alustavasti lainalle, mutta lehtitietojen mukaan lontoolaisseuran on määrä hankkia hänet ensi kesänä 45 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Sporting ja Tottenham väänsivät Porron siirrosta pitkään, mutta läpimurto neuvotteluissa tapahtui viime maanantaina, ja puolustaja pääsi matkustamaan Englantiin lääkärintarkastukseen.

Porro on pelannut tällä kaudella Sportingissa 26 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen 11. Aiemmin urallaan hän on edustanut useita seuroja kotimaassaan sekä Manchester Cityä, jossa hän ei kuitenkaan ikinä pelannut virallista ottelua.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
✍️ We are pleased to announce the signing of Pedro Porro from Sporting CP.

Welcome to Spurs, @Pedroporro29_! 💙