Enzo Fernández siirtyi aiemmin tällä viikolla Benficasta Chelseaan.

Chelsea aktivoi Fernándezin sopimuksessa olleen 120 miljoonan euron ulosostopykälän, ja maksaa tiettävästi siirtosumman useassa eri osassa.

21-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi puoli vuotta sitten River Platesta Benficaan 12 miljoonalla eurolla. Hinta kymmenkertaistui vain muutamassa kuukaudessa. Fernández voitti Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden Qatarissa ja hänet valittiin MM-lopputurnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Benfican puheenjohtaja Rui Costa latasi suorat sanat Fernándezista torstaina. Fernández oli vielä aiemmin tammikuussa osoittanut teoillaan aikovansa jäädä Benficaan, mutta toisin kävi.

– Benfican projektiin sitoutuminen ei tarkoita sitä, että osoitat seuran logoa pelipaidassa, kun hyödyt siitä. Kuka tahansa voi tehdä niin. Olemme menettäneet loistavan pelaajan, mutta en itke sellaisen pelaajan perään, joka ei halua edustaa Benficaa.

– Loimme Enxolle sellaisen mahdollisuuden, että hän olisi voinut pelata seurassamme loppukauden menettämättä ollenkaan rahaa. Hän osoitti ajattelevansa täysin eri tavalla. Tuollainen pelaaja ei voisi koskaan jäädä Benficaan. Hän ei olisi voinut enää mennä pukukoppiimme.