Englanninkin kentiltä varsin tuttu hyökkääjä André Ayew on Sky Sportsin tietojen mukaan Nottinghamissa, neuvottelemassa lyhytaikaisesta pestistä Forestin kanssa.

Ghanalainen, jonka nuorempi veli Jordan Ayew edustaa Crystal Palacea, päätti sopimuksensa Al-Saddin kanssa tammikuun lopussa, ja on näin ollen vapaa tekemään pelaajasopimuksen myös siirtoikkunan ulkopuolella.

33-vuotias, pääasiassa laiturina pelannut 113 A-maaottelun konkari yhdistettiin aiemmin viikolla Evertoniin, joka ei varsinaisessa siirtoikkunassa saanut tehtyä ainuttakaan hankintaa.

Mahdollisuus Forest-kiinnitykseen riippuu myös siitä, saako seura valmiiksi keskikenttäpelaaja Lewis O’Brienin lainasiirron Blackburn Roversiin. Seurojen on määrä toimittaa Valioliigalle 25 nimen pelaajalistat tänään, eikä Steve Cooperin miehistössä ole tilaa sekä O’Brienille että Ayewlle.