Chelsean uusista hankinnoista Myh’ailo Mudryk, Enzo Fernández ja João Félix on valittu mukaan joukkueen 25 pelaajan Mestarien liigan kokoonpanoon, kertoo Athletic.

Mestarien liigan sääntöjen mukaan joukkueet voivat lohkovaiheen jälkeen lisätä kokoonpanoonsa vain kolme pelaajaa, jotka eivät olleet alkuperäisellä listalla mukana.

Chelsea rekisteröi lohkovaiheeseen 24 pelaajaa, mutta Jorginhon siirryttyä Arsenaliin paikkoja jäi jäljelle 23. Näin ollen Chelsean oli luovuttava yhdestä alkuperäisen listan pelaajasta mahduttaakseen kolme uutta hankintaa listalle.

Tuo valinta kohdistui hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangiin, joka siirtyi Chelseaan viime kesänä Barcelonasta. Aubameyang, 33, on kahdella osumallaan ja yhdellä maalisyötöllään Chelsean tehokkain pelaaja tämän kauden Mestarien liigassa, mutta kilpailun pudotuspeleissä häntä ei nähdä.

Chelsea teki tammikuussa kaikkiaan kahdeksan hankintaa, mutta uusista pelaajista Benoît Badiashile, Noni Madueke, Andrey Santos ja David Datro Fofana jäivät rannalle Mestarien liigan kokoonpanosta. Lontoolaisseura värväsi myös Malo Guston Lyonista, mutta hän pelaa vielä loppukauden lainalla Ranskassa.

Valioliigassa 21-vuotiaita ja nuorempia pelaajia ei tarvitse rekisteröidä liigajoukkueeseen, mutta Mestarien liigan sääntöjen mukaan pelaajan on täytynyt olla seurassa vähintään kaksi vuotta, jotta hänelle voidaan myöntää sama poikkeus.

Chelsea kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierässä Borussia Dortmundin.