Darwin Nuñez on antanut rehellisen arvion hänen tähänastisesta Liverpool-urastaan. Noin 85 miljoonalla eurolla Benficasta saapunut uruguaylaiskärki myöntää, että hänen on parannettava, sillä manageri Jürgen Klopp haluaa tältä enemmän.

– Luulen, että hän haluaa nähdä sen, mitä hän näki minulta Benficassa. Esimerkiksi niissä peleissä, jotka pelasin Liverpoolia vastaan [viime kauden Mestarien liigassa], jolloin suoriuduin erittäin hyvin, Nuñez kertoi Sky Sportsille.

– En usko, että pelaan hyvin tällä hetkellä. Haluan kuitenkin aina parantaa. Yritän parantaa joka päivä. Klopp tietää, että vahvuuteni on nopeuteni, tilaan juokseminen. Lisäksi hän sanoo minulle, että minun pitää olla rauhallisempi pelatessani ja että minun pitää liikkua enemmän.

– Hän sanoo minulle, että tarvitsen sitä ja että olen pelaaja, jolla on paljon laatua. Se on siis enemmän tai vähemmän se, mitä hän haluaa minulta – ja tietysti, että teen maaleja. Hän on sanonut minulle, että minun pitää olla rauhallinen peleissä, kun on kyse maalinteosta.

Nuñez, 23, on maalannut debyyttikaudellaan Liverpoolissa kymmenen kertaa 25 otteluun, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Vaikkei nuorta hyökkääjälupausta voi ainakaan yrityksen puutteesta syyttää, on missattujen huippupaikkojen määrä varjostanut pirteitä valonpilkahduksia Liverpoolin synkän kauden keskellä.

LUE MYÖS!