Manchester United aikoo suorittaa vielä oman sisäisen tutkimuksensa Mason Greenwoodia vastaan esitetyistä syytöksistä, vaikka kaikki häntä vastaan nostetut rikossyytteet hylättiinkin torstaina viranomaisten toimesta.

Greenwoodia oli alun perin syytetty lokakuussa yhdestä raiskausyrityksestä, kontrolloivasta ja pakottavasta käytöksestä sekä pahoinpitelystä, joka on aiheuttanut varsinaista ruumiillista vahinkoa.

Keskeisten todistajien vetäytyminen ja uuden aineiston esiintulo olivat kuitenkin syy päätökseen lopettaa 21-vuotiaan syytteen käsittely.

United on nyt reagoinut päätökseen ja sanonut suorittavansa oman sisäisen tutkimuksensa, minkä aikana hyökkääjä ei harjoittele seuran kanssa eikä osallistu peleihin.

– Manchester United panee merkille CPS:n (The Crown Prosecution Service) päätöksen, jonka mukaan kaikki syytteet Mason Greenwoodia vastaan on hylätty, United tiedotti.

– Seura suorittaa nyt oman prosessinsa ennen seuraavien vaiheiden määrittämistä. Emme kommentoi enempää ennen kuin tämä prosessi on päättynyt.

LUE MYÖS: Mason Greenwood rikkoi hiljaisuuden syytteen hylkäämisestä

Seuran akatemiasta valmistunut Greenwood pelasi viimeksi Manchester Unitedissa tammikuussa 2022, noin viikkoa ennen kuin häntä vastaan esitetyt syytökset nousivat esiin verkossa.

Seura hyllytti hänet sittemmin pidätyksensä jälkeen.

Artikkelia päivitetty kello 12.30.