Mestaruussarjassa pelaavan Readingin päävalmentaja Paul Ince pettyi Manchester Unitedin managerin Erik ten Hagin ja tämän apuvalmentajien käytökseen joukkueiden välisessä FA Cupin ottelussa.

United voitti Readingin viime lauantaina 3-1 ja eteni kilpailun viidennelle kierrokselle, jolla se kohtaa West Hamin.

Manchester Unitedia pelaajaurallaan edustanut Ince, 55, ihmetteli, miksi ten Hag tai kukaan hollantilaisvalmentajan apulaisista ei pyytänyt häntä lasilliselle pelin jälkeen, kuten Englannissa on yleensä tapana.

Unitedin managerilegenda Sir Alex Ferguson pyysi Incen perheen viettämään aikaa ottelun jälkeen, mutta Reading-luotsia jäi häiritsemään ten Hagin ja kumppanien toiminta.

– Menin suoraan ylös tervehtimään Sir Alexia, koska hän oli lähettänyt minulle viestin ja pyytänyt käymään, sanoi Ince Talksportin mukaan.

– Joten menin vaimoni ja Thomasin (poika) kanssa sinne ja vietimme tunnin hänen kanssaan. Olin pettynyt, koska kukaan Unitedin valmennusryhmästä ei pyytänyt minua viinilasilliselle. En pitänyt siitä, se kertoo kunnioituksen puutteesta.

– Kuka ikinä olikaan kyseessä, tuli sitten voitto, tasapeli tai tappio, vastustajaa kysytään lasilliselle. Sillä ei ole väliä, onko se viiniä vai teetä. Kukaan heidän valmennusryhmästään ei tehnyt niin, joten petyin siihen.

Ince antoi kuitenkin kehuja ten Hagille siitä, millaiseen vireeseen hän on johdattanut Manchester Unitedin.

– Ten Hag on lyhyessä ajassa nostanut seuran uudelle tasolle. Viimeiset kaksi tai kolme vuotta ovat olleet vaikeita Unitedin kannattajille.