Erik ten Hag lyttää VAR-tuomariston päätöksen antaa Casemirolle ulosajo.

Manchester Unitedin brasilialaistähti sai suoran ulosajon lauantain 2-1-voitossa Crystal Palacea vastaan

.Ottelun toisella puoliajalla nähtiin riitaisa käsirysy, johon osallistui molempien joukkueen pelaajia. Casemiro, 30, sai VAR-tarkastuksen jälkeen suoran punaisen kortin tartuttuaan Will Hughesia kaulasta.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
MITÄ TOUHUAT CASEMIRO?🤨

Casemirolla meni poliisin rooli hieman liian pitkälle ja firman väreihin uskollisella kortilla pesulle.👮‍♂️🟥

#Valioliiga

– Näen siinä kaksi joukkuetta taistelemassa toistensa kanssa. Näen kuinka molempien joukkueiden useampi pelaaja ylittää sen rajan. Sitten vain yksi pelaaja valitaan ja ajetaan ulos Se ei ole minusta oikein, ten Hag arvosteli lehdistölle.

Casemiron lisäksi Crystal Palacen Jordan Ayew syyllistyi vastaavaan rikkeeseen Frediä vastaan, mutta ei saanut punaista korttia. Ten Hag uskoo ettei tuomio ollut Unitedin kannalta tasapuolinen.

– Hän teki pahemman teon kuin Casemiro. VAR:in kanssa täytyy olla johdonmukainen.

– Casemiro suojelee pelaajaamme ja myös pelaajaa, joka haluaa hyökätä Hughesin päälle. Hän pitää kuria. Hän ei halua satuttaa pelaajaa (Hughesia).

Casemiroa odottaa seuraavaksi kolmen ottelun pelikielto. Ten Hag nosti esille myös käsirysyn aloittaneen tilanteen, jossa Palacen Jeffrey Schlupp työnsi Antonyn ulos kentän rajoista.

– Palace-pelaaja ottaa tällä rikkeellä suuren riskin. Antony olisi voinut pahasti loukkaantua, kun hänet työnnettiin kentän rajoista ulos. Sekä Man Unitedin että Crystal Palacen pelaajat reagoivat siihen. Ei vain Casemiro, ten Hag lisäsi.

LUE MYÖS!