Keylor Navas siirtyi aiemmin tällä viikolla PSG:stä lainalle Nottingham Forestiin.

Navasin lainasopimus Nottingham Forestin kanssa kattaa kevätkauden.

Kokenut maalivahti pelasi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa uuden seuransa riveissä. Navas voitti Nottingham Forestin kanssa Leedsin 1-0.

Navas debytoi siten välittömästi nollapelin kera. Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Navas pitää nollapelin pelatessaan ensimmäistä otteluaan uudessa sarjassa. Navas piti nollapelin debytoidessaan niin La Ligassa, Mestarien liigassa kuin Ligue 1:ssäkin.

36-vuotias Navas on voittanut urallaan kolmesti Mestarien liigan Real Madridin ykkösmaalivahtina. Navas pelasi Real Madridissa vuodet 2014-19, ja sittemmin edusti kolmen ja puolen vuoden ajan PSG:tä ennen lainasiirtoaan Valioliigaan.

Squawka

@Squawka
Keylor Navas has now kept a clean sheet on his LaLiga, Champions League, Ligue 1 and Premier League debut.

Keeping up the tradition.🧤