Walesin A-maajoukkueessa urallaan 75 kertaa esiintynyt Joe Allen ilmoitti tiistaina vetäytyneensä kansainvälisistä otteluista. Yksi maan kaikkien aikojen keskikenttäpelaajista on tätä nykyä 32-vuotias.

– Walesille pelaaminen on ollut elämäni rakkaus ja intohimo. Olen ollut harvinaisen onnekas, saadessani jakaa tämän matkan uskomattomien ihmisten kanssa. Perheeni, joukkuetoverini, henkilökunta ja kannattajat ovat tehneet tästä erityistä, ja olen kaikille heistä valtavan kiitollinen.

– Aika ja loukkaantumiset ovat kuitenkin vieneet veronsa, ja minun on aika antaa tietä uudelle sukupolvelle. Walesin jalkapallon tulevaisuus on kirkas, kasvattajaseuraansa Swanseaa nykyisin seuratasolla edustava Allen sanoi.

Allen on pelannut urallaan seurajalkapalloa Joutsenten lisäksi myös Wrexhamissa, Stoke Cityssä ja Liverpoolissa.