Arsenalista uransa aloittanut, seura vuonna 2018 ensi kertaa pysyvällä siirrolla jättänyt hyökkääjä Chuba Akpom etenee kovassa kurssissa.

27-vuotias on iskenyt tällä kaudella jo 16 mestaruussarjamaalia Middlesbroughlle, jonka paitaan palasi viime kesänä PAOK-retkiensä jälkeen. Suomalaishyökkääjä Marcus Forssinkin kanssa mainiosti yhteen pelannut lontoolainen paukuttaa maaleja nyt keskiarvolla, jota paremman Englannin neljällä korkeimmalla sarjatasolla yli 15 ottelua pelanneista omaavat vain Harry Kane ja Erling Haaland.

WhoScored.com

@WhoScored
⚽ Of those players to make 15+ appearances in England's Top 4 tiers this season, only Erling Haaland (1.25) and Harry Kane (0.77) are averaging more goals a game than Chuba Akpom (0.70)

Boro on Mestaruussarjassa karussa olevaa kärkiryhmä Burnleytä perässä reippaasti, mutta matkaamassa kolmossijaltaan potentiaalisiin asemiin kevään playoffeja ajatellen. Urallaan aiemmin mainittujen lisäksi myös muiden muassa Hullin, Brentfordin ja Brightonin paidoissa nähty Akpom saattaa viime aikojen näytöillä hyvinkin pelata ensi kaudella taas Valioliigaa.