Manchester Unitedissa pohditaan, pitäisikö seuran lähteä ensi kesänä Tottenhamin Harry Kanen vai Napolin Victor Osimhenin perään, kertoo Telegraph.

Huippuhyökkääjän hankkiminen on Unitedin tehtävälistan kärjessä. Kane, 29, on jo osoittanut olevansa maailmanluokan maalinsylkijä Valioliigassa, mutta Osimhen, 24, voisi tarjota manchesterilaisille pitkäaikaisemman ratkaisun, jos hän vain sopeutuu englantilaiseen jalkapalloon.

Telegraphin mukaan Old Traffordilla uskotaan, että Osimhen sopisi paremmin Unitedin managerin Erik ten Hagin pelityyliin. Ten Hag on pitänyt nigerialaiskärkeä tarkasti silmällä viime kesästä asti. Osimhen on kärsinyt loukkaantumisista ja hänen pelaamisessaan on asioita, joista ten Hag ei ole täysin vakuuttunut, mutta Napolin tähtihyökkääjä on myös kehittynyt kovaa vauhtia.

Osimhen on pelannut tällä kaudella 21 ottelua tehden niissä yhteensä 17 maalia ja syöttäen neljä. Kanen saldo tältä kaudelta on 30 ottelua, 19 osumaa ja kolme maalisyöttöä.

Kummankaan hankinta ei tulisi Manchester Unitedille halvaksi, sillä Napolin omistaja Aurelio De Laurentiis ja Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy tunnetaan todella kovina neuvottelijoina.

Osimhenin odotetaan maksavan ensi kesänä yli sata miljoonaa puntaa (noin 112 miljoonaa euroa) ja Kanen hinta liikkunee samassa luokassa varsinkin, jos hänet myydään toiseen Valioliiga-seuraan.

Tottenhamin ja Kanen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Jos osapuolet eivät pääse uudesta diilistä sopuun, Spurs kauppaisi hänet paljon mieluummin Englannin ulkopuolelle.