Pierre-Emerick Aubameyangin surkuhupaisaksi muodostunut uusi aika Lontoossa on päättymässä varsin pian, kertovat eri lähteet.

Dortmund-aikojensa valmentaja Thomas Tuchelin alaisuuteen viime syyskuussa lyhyen Barcelona-visiittinsä jälkeen siirtynyt gabonilainen näki ensin tutun managerin lähdön. Sen jälkeen lähti myös peliaika. Vain 430 minuuttia Valioliigaa kaudella pelannut 33-vuotias on käytännössä jäädytetty ulos Bluesista, joka ei varsinaista hyökkääjäpulaa Todd Boehlyn hankintojen jälkeen pode.

Espanjalainen Relevo kertoo Chelsean olevan valmis maksamaan Aubameyangin koko palkan, saadakseen lähetettyä tämän muiden muassa Carlos Velan ja Giorgio Chiellinin seuraan, Los Angeles FC:n riveihin.

Ranskalainen Le 10 Sport puolestaan kertoo seurojen jo sopineen siirrosta, jonka on määrä tapahtua vielä helmikuun aikana. Koska paljon nähnyt pelaaja on sopimussuhteessa Chelseaan aina kesään 2024, tarkoittanee tämä käytännössä sopimuksen purkamista.

Aumabeyang on tehnyt urallaan 69 valioliigamaalia, joista 68 Arsenalille. Chelsea maksoi hänestä syksyllä 12 miljoonaa euroa.