Leeds etsii uutta päävalmentajaa. Se antoi hiljattain potkut Jesse Marschille.

Väliaikaisvalmentaja Michael Skubala johdatti Leedsin tasapeliin keskiviikkona Manchester Unitedin vieraana Valioliigassa. Skubala totesi ottelun jälkeen, ettei vielä tiedä, valmentaako hän joukkuetta viikonlopun ottelussa, jossa Leeds kohtaa toistamiseen Manchester Unitedin.

Argentiinalaistoimittaja Ariel Senosiainin saamien tietojen mukaan Leeds haluaa palkata Marcelo Gallardon uudeksi päävalmentajakseen. El Muñeco Gallardo on ilmoittanut Leedsille ottavansa oman aikansa harkitakseen asiaa.

Gallardo ei ole koskaan valmentanut Euroopassa, mutta nousi vuosien saatossa Etelä-Amerikan ehdottomien kärkivalmentajien joukkoon River Platen peräsimessä. Gallardo johdatti River Platen kahdesti Copa Libertadoresin, eli Etelä-Amerikan Mestarien liigan voittajaksi. Gallardo luotsasi Riveriä kahdeksan ja puolen vuoden ajan ja jätti seuran reilu kuukausi sitten.

Senosiainin mukaan Gallardo on tällä hetkellä Leedsin ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajakseen.

Gallardoa on vuosien saatossa yhdistetty lukuisten eurooppalaisseurojen päävalmentajaksi. Gallardoa on huhuttu muun muassa PSG:hen, Barcelonaan ja Atléticoon.