Ajax yrittää hankkia Liverpoolin urheilutoimenjohtajan Julian Wardin, joka on lähdössä Anfieldilta tämän kauden jälkeen, kertoo Telegraph.

Ward, 41, aloitti Liverpoolin palveluksessa vuonna 2012 kykyjenetsijänä siirryttyään seuraan Manchester Citystä. Nykyiseen roolinsa hän nousi viime kesänä toimittuaan 1,5 vuotta edeltäjänsä Michael Edwardsin apulaisena ja oppipoikana. Jo ennen ylennystään Ward johti neuvotteluja Luis Díazin ja Darwin Núñezin siirroista Anfieldille.

Viime marraskuussa hän ilmoitti yllättäen, että hän jättää Liverpoolin urheilutoimenjohtajan tehtävän jo yhden kauden jälkeen. Guardianin mukaan Ward kertoi ilmoituksensa yhteydessä Liverpoolille, ettei hän aio siirtyä välittömästi uuteen seuraan, mutta hän on herättänyt kiinnostusta Ajaxin lisäksi myös OGC Nicen organisaatiossa.

Wardin ja Liverpoolin sopimukseen on kirjattu, että hän ei saa lähtönsä jälkeen työskennellä toisessa Valioliiga-seurassa ainakaan kahden seuraavan siirtoikkunan ajan, mutta hän olisi ensi kesänä vapaa siirtymään ulkomaille.