Chelsea-legenda Joe Cole sanoo, että laitahyökkääjä Myh’ailo Mudryk muistuttaa häntä hänen entisestä joukkuekaveristaan Arjen Robbenista.

Toissa vuonna uransa lopettanut Robben, 39, edusti Chelseaa vuosina 2004-2007 ennen kuin siirtyi Bayern Müncheniin, jossa hän toteutti uransa suurimmat uroteot.

Mudryk, 22, siirtyi Chelseaan viime kuussa Shakhtar Donetskista sadan miljoonan euron kaupassa. Hän esiintyi debyytissään pirteästi Liverpoolia vastaan, mutta viime viikolla Fulhamia vastaan ukrainalaislaituri oli pitkälti näkymätön ennen kuin tuli tauolla vaihtoon. Päävalmentaja Graham Potter kertoi pelin jälkeen, että Mudryk oli kärsinyt ottelun alla flunssasta.

Chelseassa Valioliigan kolmesti voittanut Cole, 41, uskoo, että Mudryk nousee vielä isoksi tähdeksi Stamford Bridgella.

– Mudryk vaikuttaa fantastiselta hyökkäyskolmanneksen pelaajalta, joka osaa ohittaa vastustajia ja saa yleisön innostumaan, kommentoi Cole BT Sportille.

– Hän muistuttaa minua Arjen Robbenista siinä mielessä, miten hän ohittaa pelaajia nopeilla pyrähdyksillä ja tekee oikeita päätöksiä hyökkäyskolmanneksella.

– Uskon, että hän vain kehittyy ja kehittyy, joten Chelsea hankki hänet oikeaan aikaan. Hän tarvitsee vain aikaa sopeutua. Siirto Ukrainasta Valioliigaan on iso hyppy, joten hän tarvitsee aikaa. Mutta olen todella innoissani hänestä, kunhan hän oppii pelaamaan Potterin alaisuudessa.