Tottenhamin uusi laitapuolustaja Pedro Porro debytoi lontoolaisten riveissä lauantaina.

Porro, 23, siirtyi Spursiin viime kuussa Sporting CP:stä loppukauden mittaisella lainasopimuksella, jonka päätteeksi hänen on määrä siirtyä pysyvästi Tottenhamiin 45 miljoonalla eurolla.

Espanjalaispuolustaja sai debyyttinsä Leicesteriä vastaan, mutta hän oli muun joukkueen tavoin isoissa vaikeuksissa 1-4-vierastappiossa. Porro menetti pallon 13 kertaa ja hävisi lähes puolet 13 kaksinkamppailustaan.

Tottenhamin entinen manageri ja apuvalmentaja Tim Sherwood kritisoi surutta Porron esitystä Sky Sportsin lähetyksessä.

– Porro oli ihan kujalla. Luulisi, että jos joskus tulee pelaamaan Antonio Conten alaisuuteen, niin hän olisi hyvä puolustamaan.

– Hän halusi vain juosta ylöspäin ja pelata laitahyökkääjänä. Palloa pelattiin jatkuvasti hänen selustaansa ja hän ajoitti taklauksensa huonosti. Harvey Barnes piti hauskaa hänen kustannuksellaan.

Tottenhamin apuvalmentaja Cristian Stellini tuurasi leikkauksestaan vielä toipuvaa Contea lehdistötilaisuudessa ja puolusti Porroa.

– Uskoimme siihen, että Pedro on valmis pelaamaan. Hän on ehdottomasti valmis pelaamaan tässä sarjassa, koska hän on mahtava pelaaja, jolla on rutkasti kokemusta, sanoi Stellini FourFourTwon mukaan.

– Tiedämme myös, ettei ole helppoa vaihtaa liigasta ja pelityylistä toiseen. Ehkä hän tarvitsee vielä aikaa.

– Joukkueen on autettava Pedron kaltaista pelaajaa, joka tulee tänne ja tarvitsee aikaa pelatakseen tällaisessa sarjassa.