Mohamed Salah ylisti Liverpoolin keskikenttäpelaaja Stefan Bajceticia joukkueen kaadettua Evertonin 2-0–lukemin, kutsuen espanjalaisteiniä punapaitojen ”parhaaksi pelaajaksi”.

Salah laukoi vuoden 2023 ensimmäisen maalinsa, kun Liverpool palasi voittojen tielle maanantain Merseysiden derbyssä, mutta halusi antaa nuoren Bajceticin nauttia parrasvaloista ottelun jälkeen.

18-vuotias on ollut kirkas valopilkku Jürgen Kloppin joukkueen vaikean ajanjakson keskellä, mistä Salah osoitti kiitollisuuttaan suurella kohteliaisuudella.

– Siitä lähtien kun Stefan [Bajcetic] aloitti pelaamisen kanssamme, hän on ollut paras pelaajamme, Salah sanoi puhuessaan Sky Sportsille ottelun jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN UK

@ESPNUK
18-year-old Stefan Bajcetic has been making an impression 👏

Nuori keskikenttäpelaaja, joka seisoi egyptiläisen vieressä ottelun jälkeisessä haastattelussa, oli silminnähden otettu joukkuetoverinsa ylistävistä sanoista.

– Tuon kuuleminen Liverpoolin legendalta on uskomatonta, Bajcetic sanoi.

– Vuosi sitten pelasin vielä U18-jalkapalloa, mutta nyt pelaan Anfieldilla. Se on hullua!

Bajcetic siirtyi Liverpooliin Celta Vigosta vuonna 2020, mutta debytoi ykkösjoukkueessa vasta kauden 2022-23 alussa, kun hän tuli penkiltä kehiin joukkueen 9-0-voitossa Bournemouthia vastaan.

Hänestä tulisi tuolloin kaikkien aikojen nuorin Liverpool-pelaaja, joka debytoi Mestarien liigassa, ja on sittemmin murtautunut pysyvästi Kloppin ykkösjoukkueeseen.

Hän solmi vuoden alussa uuden, pitkäaikaisen sopimuksen seuran kanssa, ja nyt hän on aloittanut Liverpoolin kolmesta viimeisestä Valioliiga-ottelusta jokaisen.

LUE MYÖS!