Bayern Münchenin laitapuolustaja João Cancelo sanoo, että hän ei ole sulkenut pois mahdollista paluuta Manchester Cityyn.

Cancelo, 28, siirtyi Bayerniin tammikuussa Citystä loppukauden lainasopimuksella, joka sisältää 70 miljoonan euron ulosostoklauusulin.

Portugalin maajoukkuepuolustaja on pelannut Cityssä vajaat neljä vuotta ja tahkonnut seurassa yli 150 ottelua. Cancelon lähdön yhteydessä huhuttiin, että hänellä olisi mennyt sukset ristiin manchesterilaisten managerin Pep Guardiolan kanssa, mutta hän on toistuvasti kiistänyt väitteet välirikosta.

– Ihmiset, jotka sanovat, että tappelin Guardiolan kanssa, valehtelevat. En tuntenut itseäni tärkeäksi joukkueessa viime peleissä. Puhuin valmentajan kanssa ja hän oli samaa mieltä. Yhdessä seuran kanssa päätimme, että minun oli lähdettävä, se oli minulle parhaaksi, sanoi Cancelo tiistaina Goalin mukaan.

– Pidän uusista mahdollisuuksista. Siinä ei ollut mitään Cityä vastaan. Otin siellä askeleen uudelle tasolle, siellä minusta tuli se pelaaja, joka tänä päivänä olen. Ja kuka tietää, kauden lopussa saatan palata sinne. Jalkapallossa ei voi koskaan tietää.

Bayern ei lehtitietojen mukaan ollut ainoa suurseura Cancelon perässä, sillä useat lähteet uutisoivat myös Real Madridin olleen kiinnostuneen hänestä. Cancelo sanoo, että hänen pöydälleen ei Madridin tarjousta ilmestynyt, mutta hän on imarreltu ajatuksesta.

– En saanut sellaista tarjousta. En saanut sitä, mutta jos sellaista puhutaan… En tiedä.

– Minulle on kunnia, jos Madridin kaltainen seura on perässäni, koska se on yksi maailman suurimmista seuroista. Minusta se on merkki siitä, että teen asioita oikein.