Manchester Unitedin pitäisi maksaa noin 20 miljoonaa euroa Bayern Münchenille, jos se haluaa keskikenttäpelaaja Marcel Sabitzerin ensi kesänä pysyvästi riveihinsä, kertoo Bild.

Sabitzer, 28, siirtyi Unitediin viime kuussa Bayernista loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Itävallan maajoukkuepelaajan lainadiiliin ei sisällytetty osto-optiota tai -velvoitetta, koska Unitedilla oli kiire saada siirto maaliin.

Manchester Evening Newsin mukaan Unitedin manageri Erik ten Hag on avoin ajatukselle Sabitzerin pysyvästä siirrosta, jos pelaaja vain jatkaa esiintymistä hyvällä tasolla.

Sabitzer on ehtinyt pelata Manchester Unitedissa kolme ottelua ja ollut kahdessa viimeisimmässä pelissään avauskokoonpanossa.

Unitedille tuli akuutti tarve uudelle keskikenttäpelaajalle Christian Eriksenin ja Donny van de Beekin loukkaantumisten myötä. Van de Beekin kausi päättyi jo alkuvuodesta polvivammaan ja Eriksenin odotetaan toipuvan nilkkavammastaan vasta loppukaudelle.

Bayern München hankki Sabitzerin toissa vuonna RB Leipzigista 15 miljoonalla eurolla, mutta hän on ollut siirtonsa jälkeen enemmän tai vähemmän rotaatiopelaaja Saksan suurseurassa. Sabitzerin ja Bayernin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.