Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis de la Fuente saattaa kutsua Liverpoolin keskikenttäpelaajan Stefan Bajčetićin mukaan seuraavaan ryhmäänsä, kertoo AS.

Bajčetić, 18, on ollut suuri valopilkku Liverpoolin haastavan kauden aikana. Hän debytoi punapaitojen edustusjoukkueessa viime elokuussa ja tätä nykyä hänellä on tilillään jo 14 ottelua Liverpoolin ykkömiehistössä.

Liverpool teki Bajčetićin kanssa uuden sopimuksen viime kesänä, mutta hänet palkittiin viime kuussa jälleen uudella diilillä hänen läpimurtokautensa ansiosta. Nuorukainen sitoutui Anfieldille kesään 2027 saakka.

Espanja on viime aikoina menettänyt useita kaksoiskansalaisuuden omaavia nuoria pelaajia muille maille, eikä se halua, että Bajčetićin kanssa käy samoin.

Bajčetić on syntynyt Espanjan Vigossa ja edustanut synnyinmaataan alle 18-vuotiaiden ikäluokassa. AS:n mukaan hänen isänsä, entinen ammattilaispelaaja Srđan Bajčetić haluaisi poikansa edustavan Serbiaa miesten tasolla.

Vaikka Bajčetić ei saisi vielä kutsua de la Fuenteltelta, hänen odotetaan olevan mukana ainakin Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tulevassa ryhmässä.