Manchester City jatkaa kauden Mestarien liiga -urakkaansa keskiviikkona RB Leipzigin vieraana. Joukkueen vahvuudesta ovat tuossa ottelussa poissa sekä keskikentän moottori Kevin De Bruyne, että keskuspuolustuksen Aymeric Laporte.

Joukkueen jäätyä viime sunnuntaina 1-1 -tasapeliin Nottingham Forestin vieraana, sen asema myös Valioliigan mestaruustaistelussa otti taas pientä takapakkia. De Bruyne tuli Nottinghamissa kentältä ottelun 88. minuutilla, Laporten pelatessa täydet minuutit.

Manageri Pep Guardiolan kommentti poissaoloista on hämmentävän ympäripyöreä.

– Joskus näin käy kauden edetessä. Kevin ei tuntenut oloaan hyväksi sunnuntain pelin jälkeen, eikä Aymeric eilen. Toiset pelaajat pelaavat heidän tilallaan. Joskus näin käy.

Guardiola lisäsi, ettei ole varma kummankaan pelaajan valmiudesta osallistua myöskään tulevan lauantain Bournemouth-kohtaamiseen Valioliigassa.