Manchester United pelaa torstai-iltana kenties kauden toistaiseksi suurimman ottelunsa, kun se isännöi Barcelonaa Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osassa.

Viime viikolla Camp Noulla pelattu avausosa päättyi 2-2 -tasapeliin.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag käväisi keskiviikkona Barcelona-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa. Ten Hag tietää, mitä jatkopaikan nappaaminen vaatii.

– Meidän on pelattava kauden paras ottelumme, jos haluamme pudottaa Barcelonan. Uskomme mahdollisuuksiimme ja haluamme olla joka päivä entistä parempia. Kaikki haluamme pelata aina tällaisia otteluita. Kun olet nuori, unelmoit näistä otteluista ja olemme hyvin odottavaisia. Meidän on oltava hyvin keskittyneitä ja annettava paras itsestämme, kun ottelu käynnistyy.

Manchester United kohtaa viikonloppuna Newcastlen Liigacupin finaalissa, mutta katseet ovat kohdistettu täysin Barcelona-otteluun.

– Tällä hetkellä ajattelemme pelkästään Barcelonaan, joka on seuraava ottelumme. Emme mitään muuta. Ajattelutapamme on edetä ottelu kerrallaan, emmekä aio muuttaa sitä.

Ten Hag bongattiin aiemmin tällä viikolla illastamassa Sir Alex Fergusonin kanssa Manchesterissa.

– On upeaa, että hän tukee minua ja saan käyttööni hänen tuntemuksensa. Hän haluaa jakaa sen ja olen siitä todella onnellinen. Se oli hieno illallinen ja odotan, että voimme ottaa sen uusiksi.