Jude Bellingham on noussut viime vuosina todelliseen tähtiloistoon Borussia Dortmundissa.

19-vuotias Bellingham kuuluu iästään huolimatta niin Dortmundin kuin Englannin A-maajoukkueenkin ehdottomiin avainpelaajiin.

Bellingham on kenties Euroopan halutuin nuori pelaaja, ja lukuisat suurseurat ovat keskikenttätähden kintereillä. Bellinghamia on huhuttu vahvasti muun muassa Real Madridiin ja useisiin englantilaisseuroihin, kuten Chelseaan, Liverpooliin, Manchester Unitediin ja Manchester Cityyn.

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Sebastian Kehl otti kantaa Bellinghamin tulevaisuuteen Bildin haastattelussa.

– Jude tuntee olonsa todella onnelliseksi Dortmundissa, mutta emme ole vielä keskustelleet tulevasta tai saaneet hänestä tarjouksia. Judella on vielä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä ja hän on todella tärkeä osa joukkuettamme. Tarvitsemme häntä saavuttaaksemme tämän kauden tavoitteemme ja olemme onnellisia siitä, miten keskittynyt Jude on jalkapalloon. Hän ei mieti muita asioita tällä hetkellä. Toivon Juden pelaavan vielä vuosia Dortmundissa, Kehl totesi.

Dortmund on tiettävästi asettanut Bellinghamille noin 150 miljoonan euron hintalapun.