Manchester United ja Barcelona kohtaavat toisensa torstai-iltana Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osassa.

Viime viikolla pelattu avausosa päättyi 2-2 -tasapeliin Camp Noulla, joten ottelupari on edelleen täysin auki.

Manchester United on pelannut loistavan alkuvuoden, ja se saa kiittää siitä pitkälti Marcus Rashfordia. Rashford on tehnyt MM-tauon jälkeen peräti 16 maalia ja on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista hyökkääjistä.

Espanjalaislehti AS haastatteli Leedsiä edustavaa Júnior Firpoa, joka pelasi Barcelonassa vuodet 2019-21. Júnior pelasi Leedsin kanssa hiljattain Manchester Unitedia vastaan Old Traffordilla, ja oli voittaa ottelun, mutta Manchester United nousi kahden maalin takaa-ajomatkalta tasoihin. Júniorin mukaan Barcelonan on kiinnitettävä huomiota etenkin Rashfordiin.

– Barcelona tulee kärsimään, koska Old Traffordilla vastustajat kärsivät. Me menimme 2-0 -johtoon Old Traffordilla, mutta Manchester United nousi lopussa tasoihin. Dominoimme itse ottelua, mutta asian nimi on se, että heillä on hyökkääjä, joka onnistuu kaikessa, mitä tekee ja on huippuvireessä. Tällä hetkellä Rashford on yksi maailman parhaista pelaajista.

– Tämä Barcelona kykenee kuitenkin voittamaan Old Traffordilla, jos he eivät mene mukaan Manchester Unitedin peliin, joka perustuu päädystä päätyyn juoksemiseen.