Major League Soccerissa pelaava LA Galaxy on tehnyt Chelsealle lainatarjouksen keskikenttäpelaaja Andrey Santosista, kertoo Goal.

Santos, 18, siirtyi Chelseaan viime kuussa Vasco da Gamasta 12,5 miljoonalla eurolla ja solmi kesään 2030 ulottuvan sopimuksen.

Hän kipparoi hiljattain Brasilian alle 20-vuotiaiden ikäluokan Etelä-Amerikan mestariksi. Evening Standardin mukaan Santosin oli määrä liittyä Chelsean edustusjoukkueen vahvuuteen kisojen jälkeen, mutta lontoolaisseura ei ole kyennyt hankkimaan hänelle työlupaa, joten nuorukaiselle on etsitty lainaseuraa.

Chelsea ja Palmeiras pääsivät alustavasti sopuun Santosin lainasiirrosta Brasiliaan, mutta neuvottelut kaatuivat lopulta lontoolaisseuran vaatimuksiin. Chelsea halusi, että Palmeiras päästää Santosin touko-kesäkuussa alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin ja palaamaan Englantiin heinäkuun alussa, mihin brassiseura ei suostunut.

LA Galaxy on valmis suostumaan Chelsean ehtoihin, mutta Santos haluaa päästä pelaamaan tasokkaampaan sarjaan ennen kuin hän saa työluvan Englantiin.

Brasilialaislähteiden mukaan myös Santosin ex-seura Vasco da Gama voisi suostua Chelsean vaatimuksiin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Palmeiras are set to leave negotiations for Andrey Santos after deal agreed on Friday last week with Chelsea. 🚨🔵🇧🇷 #CFC

It was done with medical scheduled but Chelsea wanted Andrey to join World Cup U20 with Brazil — deal looks now set to collapse, as @pedrosa reports.