Chelsean osaomistaja Todd Boehly on kiinnostunut ostamaan Ranskan pääsarjassa pelaavan Strasbourgin, kertoo L’Équipe.

Boehly on ranskalaislehden mukaan ”erittäin kiinnostunut” hankkimaan 100 prosentin osuuden Strasbourgista, joka sijoittui viime kaudella Ligue 1:ssä kuudenneksi. Kirjoitushetkellä joukkue on sarjassa 15:nä.

Strasbourgin puheenjohtajana vuodesta 2012 toiminut Marc Keller on jo käynyt keskusteluja Boehlyn ja tämän rahoituskumppanien kanssa.

Boehlyn ja kumppanien kiinnostuksen uskotaan johtuvan osittain siitä, että he pystyisivät vahvistamaan Strasbourgia lainaamalla sille pelaajia Chelseasta, jonka ykkösjoukkueeseen on turhankin paljon tunkua.

Kiinnostus Strasbourgia kohtaan on konkreettista, mutta Boehly ja kumppanit ovat tiettävästi kiinnostuneet myös Saksan markkinoista.

Boehly on ehtinyt toimia Chelsean osaomistajana ja puheenjohtajana vajaan vuoden ajan. Hänen ja Clearlake Capitalin johtama konsortio osti Chelsean viime toukokuussa venäläiseltä Roman Abramovitšilta, joka omisti seuran 19 vuoden ajan.

Yhdysvaltojen puolella Boehly omistaa erikokoisia osuuksia baseball-joukkue Los Angeles Dodgersissa, koripalloseuroissa Los Angeles Lakersissa ja Los Angeles Sparksissa sekä eSports-organisaatio Cloud9:ssa.