Brentfordin maalivahti David Raya haluaa päästä pelaamaan europelejä ja taistella pokaaleista.

Espanjan maajoukkuerinkiin noussut Raya, 27, on yhdistetty huhuissa muun muassa Manchester Unitediin, Tottenhamiin ja Chelseaan.

Hänen ja Brentfordin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole päässeet uudesta diilistä sopuun. Sekä Raya että Beesin päävalmentaja Thomas Frank ovat vahvistaneet, että espanjalaistorjuja on hylännyt jo kaksi jatkosopimustarjousta.

Tuoreessa Athleticin haastattelussa Raya sanoo, että hän on valmis kunnioittamaan sopimustaan loppuun saakka, mutta lisäsi, ettei tiedä, mitä tulevana kesänä tapahtuu.

– Hylkäsin kaksi sopimustarjousta, yhden viime vuonna ja toisen tammikuussa. Ne eivät olleet sellaisia tarjouksia, joita haemme. Muuta en voi sanoa.

– Minulla on sopimus täällä, joten olen valmis pelaamaan sen loppuun, mutta koskaan ei tiedä, mitä kesällä tapahtuu. Ehkä seura haluaa myydä, ehkä ei. Ehkä haluan jäädä. Haluan keskittyä jalkapalloon ja nähdä, mitä tapahtuu.

Brentford taistelee pääsystä ensi kauden europeleihin, mutta Rayan unelmat saattavat osoittautua isommiksi kuin mitä hänen nykyseurallaan on tarjota.

– Minulla on suuria tavoitteita. Haluan pelata Euroopassa ja haluan taistella mestaruudesta. Haluan taistella eurocupin mestaruudesta. Uskon itseeni ja siihen, että pystyn pelaamaan tuollaisissa peleissä.