Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag oli mielissään siitä, että seuran yhteispuheenjohtaja Avram Glazer oli sunnuntaina seuraamassa liigacupin finaalia ja onnittelemassa joukkuetta.

United kaatoi Newcastlen Wembleylla 2-0 ja pääsi juhlimaan ensimmäistä pokaaliaan sitten kevään 2017, jolloin manchesterilaiset voittivat Eurooppa-liigan.

Glazer, 62, oli sunnuntaina seuraamassa Manchester Unitedin ottelua vasta kuudetta kertaa viimeisten neljän vuoden aikana. Hän istui katsomossa seuran legendamanagerin Sir Alex Fergusonin kanssa.

Jos Ferguson on Unitedin kannattajien silmissä Jumalasta seuraava, Glazer perheineen edustaa täysin toista ääripäätä.

Kannattajat ovat jo vuosia osoittaneet mieltään Glazerien perhettä kohtaan ja vaatineet heitä myymään seuran. Wembleyllakin kuului sunnuntaina huutoja, joissa Unitedin kannattajat vaativat Glazereita seurasta ulos.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fanit ovat syyttäneet omistajaperhettä siitä, että Glazerit ovat tehneet Unitedista velkaisen seuran ja piileskelleet Yhdysvalloissa samalla, kun joukkue on kyntänyt urheilullisesti ja stadion on kaivannut satsauksia kunnostamiseensa.

Sunnuntaina Manchester Unitedin kannattajat buuasivat ja vihelsivät, kun Avram Glazer otettiin kuviin Wembleylla, mutta ten Hag sanoi olleensa iloinen seurapomon läsnäolosta. Glazer kävi myös onnittelemassa ten Hagia katsomossa ja pukuhuoneen ulkopuolella.

– Hän oli todella onnellinen, todella onnellinen seuran omistajana. Joten minä todella halusin, että hän on osa sitä. Hän oli pukuhuoneessa, erittäin hyvä [asia], että hän oli siellä näyttääkseen aikeensa, kommentoi ten Hag MEN:n mukaan.

Glazerit ilmoittivat viime marraskuussa, että he etsivät ”strategisia vaihtoehtoja” löytääkseen parhaan tavan ”jatkaa seuran menestyksekkään historian jatkamista”.

Ainakin sheikki Jassim bin Hamad al-Thani ja Sir Jim Ratcliffe jättivät Manchester Unitedista ostotarjoukset ennen 17. helmikuuta päättynyttä alustavaa takarajaa.

Lehtitietojen mukaan Glazerit ovat etsineet seuraan investointeja, jotka johtaisivat sen kokonaisvaltaiseen myyntiin, mutta viime aikoina on spekuloitu, että perhe ei ehkä luopuisikaan määräysvallasta, koska tehdyt tarjoukset ovat tiettävästi alhaisempia kuin 6 miljardin punnan summa, jonka neuvotteluja käyvä kauppapankki Raine oli asettanut seuralle.

Ten Hagilta kysyttiin, kertoiko Glazerin läsnäolo jotain kulisseissa vallitsevasta tilanteesta.

– En tiedä, en ole mukana siinä prosessissa, vastasi hollantilaisluotsi.

– Kiitos kysymyksestä. Mutta luulen, että hänen läsnäolonsa osoittaa, että hän on sitoutunut prosessiin. Se ei kuulu minulle, mitä hän haluaa.

– Minun on saatava tämä joukkue suoriutumaan. Muut tässä seurassa ovat mukana päätöksissä omistajuudesta ja sellaisista asioista.