Wolverhamptonin joukkue on muuttunut kauden mittaan.

Wolverhampton palkkasi marraskuussa Julen Lopeteguin uudeksi päävalmentajakseen. Lopetegui sai aiemmin syksyllä potkut Sevillan peräsimestä.

Lopetegui on tehnyt hienoa työtä Wolverhamptonin peräsimessä. Seura oli Valioliigan jumbona, kun Lopetegui palkattiin joukkueen valmentajaksi. Nyt Wolverhampton majailee sarjataulukossa 15. sijalla.

DAZN haastatteli Lopeteguita, joka otti kertoi mielipiteensä muun muassa Diego Costasta. Costa saapui Wolverhamptoniin syyskuussa. Konkarikärki ei ole vielä avannut tämän kauden maalitiliään. Costa ehti olla ilman seuraa noin yhdeksän kuukauden ajan ennen Wolves-siirtoaan.

– Diego oli pitkän aikaa sivussa huipputason kilpailusta, mutta hän on osoittanut sen kilpailuhenkisyyden, joka hänellä on. Costa on tehnyt todella kovasti töitä ja on hyvässä fyysisessä kunnossa. Costa yrittää auttaa joukkuetta kokemuksensa kautta ja tekee mitä vain joukkueen eteen. Joskus hän on avauskokoonpanossa ja joskus otan hänet penkiltä kentälle.

Pablo Sarabia siirtyi tammikuussa PSG:stä Wolverhamptoniin. Sarabia onnistui hiljattain maalinteossa. Espanjan A-maajoukkueeseen kuuluva Sarabia sai kiitokset Lopeteguilta.

– Sarabia on todella hyvä pelaaja ja hän on täydellisessä iässä. Sarabia on tullut oikeanlaisella mentaliteetilla joukkueeseen, joka on siinä asemassa, missä se on. En puhu ainoastaan hänen jalkapalloilullisista taidoistaan, vaan myös mentaliteetista, kypsyydestä ja fiksuudesta. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä meille tässä tilanteessa. Olemme hyvin nuori joukkue ja tarvitsimme Sarabian kaltaista kokenutta pelaajaa.

Wolverhampton kohtaa keskiviikkoiltana Liverpoolin Valioliigassa.

Valioliigan sarjataulukko
#JoukkueOVTHMP
11Crystal Palace3811121540-4945
12Chelsea3811111638-4744
13Wolverhampton Wolves381181931-5841
14West Ham381172042-5540
15Bournemouth381162137-7139