Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että seura ei ole vielä tehnyt päätöksiä lainapelaajiensa Marcel Sabitzerin ja Wout Weghorstin tulevaisuudesta.

Kumpikin saapui Unitediin tammikuussa loppukauden mittaisilla lainasopimuksilla. Cristiano Ronaldon lähdön myötä manchesterilaisilla oli tarve uudelle hyökkääjälle, kun taas Christian Eriksenin ja Donny van de Beekin loukkaantumiset jättivät aukon Unitedin keskikentälle.

Burnleystä lainattu hollantilaishyökkääjä Weghorst, 30, on ollut Manchester Unitedin avauskentällisessä jo 12 ottelussa peräkkäin ja Bayern Münchenistä saapunut Sabitzer, 28, on pelannut lainaseurassaan viisi peliä.

Unitedilla ei ole kummankaan lainasopimuksessa osto-optiota tai -velvoitetta, mutta seura saattaa olla kiinnostunut neuvottelemaan pysyvistä siirroista, jos lainapelaajat onnistuvat Old Traffordilla hyvin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Sabitzer’s agent: “He loves the Premier League. At Man United, we see Marcel from Leipzig again. I'm very happy for him”, tells Sport1 🚨🔴 #MUFC

“What's next in summer? We'll see when the time comes”, Roger Wittmann says.

Ten Hagin mukaan Weghorstin ja Sabitzerin tulevaisuutta ei ole vielä otettu puheeksi Unitedissa.

– Minusta on liian aikaista, aivan liian aikaista puhua siitä, sanoi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

– Ensinnäkin, me olemme tällä kaudella. Meidän on keskityttävä pelkästään siihen. Emme halua mitään ensi kauteen liittyviä häiriötekijöitä.

– Ei, me olemme tällä kaudella ja olemme oikeassa asemassa tällä hetkellä. Tämä on se asema, jossa haluamme olla, koska kilpailemme kolmessa kilpailussa.

Manchester United voitti viime viikonloppuna Newcastlen 2-0 liigacupin loppuottelussa, mutta sillä on yhä mahdollisuus mestaruuteen myös Valioliigassa, FA Cupissa ja Eurooppa-liigassa.

Weghorst ja Sabitzer pääsivät kummatkin kentälle sunnuntain finaalissa. Heidän lisäkseen United lainasi tammikuussa myös maalivahti Jack Butlandin Crystal Palacesta, 29, mutta hän ei ole vielä debytoinut manchesterilaisten riveissä

ESPN FC

@ESPNFC
“I took a moment there at the end and that was the greatest moment.”

Wout Weghorst was taking it all in at full time 🥺