Englannin FA Cupin neljännesvälierät pelattiin loppuun keskiviikkona.

Illan suurin sensaatio nähtiin Etelä-Englannissa, kun neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Kakkosliigassa pelaava Grimsby Town voitti vieraskentällä valioliigaseura Southamptonin 2-1 ja eteni puolivälieriin. Keskiviikkoinen tappio kuvastaa Southamptonin kautta, joka on parhaillaan Valioliigan viimeisellä sijalla. Grimsby Townille FA Cupin puolivälieräpaikka on ensimmäinen sitten vuoden 1939.

Ykkösliigan Fleetwood Town taisteli Burnleyn pitkään pelattuaan koko toisen jakson vajaamiehisenä, mutta Burnley iski voittomaalin lisäajalla. Connor Roberts vastasi ottelun ainoasta maalista.

Suurin mielenkiinto kohdistui Manchester Unitedin ja West Hamin väliseen kamppailuun Old Traffordilla. Manchester United voitti ottelun lopulta 3-1.

Saïd Benrahma iski ottelun ensimmäisen maalin 54. minuutilla. Casemiro toi isännät tasoihin reilua varttia myöhemmin, mutta maali hylättiin paitsion vuoksi. Manchester United onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin pienellä onnenkantamoisella, kun West Hamin Nayef Aguerd puski pallon kulmatilanteessa omaan maaliin. Alejandro Garnacho iski Manchester Unitedin FA Cupin puolivälieriin lisäajan voittomaalillaan. Fred kaunisteli loppuluvut 3-1:een.

Mestaruussarjassa pelaava Sheffield United antoi todellista shokkihoitoa Tottenhamille. Sheffield United onnistui nimittäin pudottamaan Tottenhamin voitettuaan ottelun 1-0. Iliman Ndiaye vastasi ainoasta maalista. Antonio Conte otti toisella jaksolla kentälle muun muassa Harry Kanen ja Dejan Kulusevskin, mutta se jäi laihaksi lohduksi, ja lontoolaisseuran tie FA Cupissa tyssäsi neljännesvälierävaiheeseen.

Grimsby Town F.C.

@officialgtfc
𝐅𝐔𝐋𝐋 𝐓𝐈𝐌𝐄 | Sublime. Sensational. Simply incredible.

Your brilliant Mariners have just beaten Premier League side Southampton in the Fifth Round of the @EmiratesFACup. Yes, you read that right.

A first quarter-final since 1939 beckons...

#GTFC | #EmiratesFACup