Máximo Perrone siirtyi tammikuussa Argentiinan pääsarjaseura Vélez Sarsfieldistä Manchester Cityyn noin 11 miljoonalla eurolla.

20-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja on ehtinyt edustaa uutta seuraansa noin viiden viikon ajan. Perrone debytoi Manchester Cityn edustusjoukkueessa viime viikonloppuna päästyään toisella jaksolla kentälle Bournemouth-ottelussa.

Lisäksi Perrone ehti pelata muutaman minuutin tiistaisessa FA Cupin Bristol City -voitossa.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kertoi mielipiteensä uudesta pelaajastaan. Guardiola myönsi, ettei tiennyt ennen siirtoa sen suuremmin Perronesta.

– Hän on nopeampi pelaaja miettimään aivoillaan kuin pelaamaan jaloillaan. Uskon hänen pelirytmin ja fyysisyytensä kehittyvän kanssamme. Joskus etsimme pelaajia pelipaikoille, joissa tila on pienempi. Perrone on todella hyvä pelaaja.

– Perrone saapui seuraan Joan Patsyn suosituksesta. Hän on Etelä-Amerikan kykyjenetsijämme. Hän suositteli meille aikoinaan Gabriel Jesúsin ja Julián Álvarezin hankintoja. Minulla oli joitain videoita Perronesta, mutta totta puhuen en tuntenut häntä. Pelaajammekaan eivät olleet kuulleet hänestä. Katsoin häntä ensimmäisissä harjoituksissaan ja sanoin ääneenkin, miten hyvin hän liikkui kentällä.