Micah Richards antoi täyslaidallisen Antonyn laiskasta asenteesta Manchester Unitedin murheellisessa Liverpool-ottelussa.

Red Devils kärsi sunnuntaina Anfieldille historiansa suurimman tappion arkkiviholliselleen 0-7-lukemin.

Richards oli hämmästynyt, ettei Antony hoitanut ollenkaan omaa rooliaan oikealla laidalla. Brasilialaislaiturin tekeminen sai asiantuntijan haromaan hiuksiaan.

Diogo Dalotin ja Antonyn välillä ei ollut mitään kommunikaatiota. Se oli kuin he olisivat pelanneet 10 miehellä, koska Antony ei tehnyt sillä puolella töitä, Richards arvosteli BBC:n Match of the Day 2 -ohjelmassa.

– Me kaikki tiedämme kuinka hyviä Andy Robertson ja Trent Alexander-Arnold ovat laitapuolustajan paikoillaan. Olisin kuvitellut Antonyn yrittävän hakeutua lähemmäksi Robertsonia.

– Ensinnäkin hän ei eides yrittänyt paikantaa Robertsonia. Hän oli kahdeksan metrin takana. Antonyn olisi pitänyt palata paikalleen, mutta hän ei tee sitä.

– Olin hämmentynyt siitä, että oliko hän vain laiska auttamaan joukkuetta, vaiko oliko manageri käskenyt häntä pysymään ylhäällä uhkana vastaiskuun. Sen tapahtuminen kuitenkin jatkui ja jatkui vaan.

– AIna kun he menettivät pallon, hän vain käveli. Puhumme yhdestä Manchester Unitedille suurimmista otteluista. Kun he voittivat pallon takaisin, hänelle ei voitu syöttää, koska hän oli metrejä paitsiossa.

LUE MYÖS!