Chelsea eteni tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälieriin voitettuaan neljännesvälierien toisessa osassa Borussia Dortmundin 2-0. Chelsea voitti otteluparin yhteismaalein 2-1.

Chelsean kausi on ollut suorastaan surkea. Graham Potterin miehistöllä on ollut merkittäviä vaikeuksia niin tulosten kuin maalinteon suhteen. Chelsea on Valioliigassa vasta kymmenentenä ja pudonnut kotimaan cup-kilpailuista. Mestarien liigassa sen sijaan sujuu.

Potter tiedostaa, miten vaikeita aikoja joukkue on käynyt läpi.

– Sinulla on huonoja ja hyviä aikoja. En näe toista tapaa katsoa asioita. Kaikki riippuu siitä, miten reagoit huonoihin aikoihin. Laitat asiat perspektiiviin ja analysoit niitä oikealla tavalla. Asiat eivät ole koskaan aina huonosti, mutta se tuntui siltä joskus. Kaikkien on pysyttävä yhtenäisinä ja pelaajat ovat tehneet sen uskomattomalla tavalla. Myös suuri kiitos kannattajille, jotka olivat uskomattomia tänään ja Leeds-ottelussakin.

Englantilaismedian mukaan oli hyvin mahdollista, että Potter olisi saanut potkut tehtävästään, jos Chelsea olisi pudonnut Dortmundille.

– En usko tämän ottelun olleen ratkaisevassa asemassa. En ajattele asiaa sillä tavalla. Siitä puhutaan aina, Potter viittasi mediaan.