Roberto Firmino jättää Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen.

Englantilaismedia uutisoi Firminon ratkaisusta viime viikolla. Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on sittemmin vahvistanut uutisen.

31-vuotiaan Firminon sopimus Liverpoolin kanssa päättyy tähän kauteen, eivätkä osapuolet solmi jatkosopimusta, joten brasilialaishyökkääjä vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Fabinho on pelannut Firminon kanssa Liverpoolissa vajaan viiden vuoden ajan. Ystävysten tiet eroavat kesällä, kun Firmino jättää seuran. ESPN Brasil haastatteli Fabinhoa, joka kertoi mielipiteensä ystävästään.

– Firmino on todella erityinen ihminen. On hienoa pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa. Firmino on ihminen, josta kaikki pitävät, joten hän on tyyppi, kenen pitäisi pelata tässä seurassa ikuisesti. Hän on ollut minulle todella tärkeä siitä asti, kun saavuin Liverpooliin. En halua puhua liikaa tulevaisuudesta. Nautitaan näistä jäljellä olevista kuukausista, jotka hän vielä pelaa joukkueessamme.

Fabinho myönsi, ettei tiedä, voiko Firminon päätä kääntää.

– En tiedä, voiko tilanne vielä muuttua, mutta vitsailemme siitä hänen kanssaan. Mutta nautitaan tästä nyt, kun hän vielä pelaa kanssamme, koska hän on todella erityinen ihminen.