Tottenham putosi keskiviikkoiltana Mestarien liigasta.

AC Milan voitti neljännesvälieräparin yhteismaalein 1-0. Lontoossa pelattu jälkimmäinen osaottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin, ja se riitti avausosan voittaneelle AC Milanille.

Varsinkin tuloksellisesti huonon alkuvuoden pelannut Tottenham sai siten pettyä. Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte väitti joukkueensa hävinneen otteluparin jo Milanossa. Conte ei poissulkenut mahdollisia potkuja.

– Hävisimme otteluparin jo avausosassa. AC Milan ja Tottenham ovat erilaisia joukkueita – myös historialtaan. Minulla on sopimus voimassa ja katsotaan, miten kausi päättyy. Ehkä saan potkut. Tiedän, millä on merkitystä. Yritän tehdä töitä.

Conte kuitenkin muistutti Tottenhamin ottaneen askeleita eteenpäin eurokentillä.

– 14 kuukautta ei riitä siihen, että meistä tulee kilpailukykyisiä. On tehtävä töitä. Meidän on oltava päättäväisempiä. Viime kaudella olimme Konferenssiliigassa ja hävisimme Muralle, Vitesselle ja Paços de Ferreiralle. Tällä kaudella etenimme Mestarien liigan neljännesvälieriin, joten otimme askeleen eteenpäin, mutta meiltä puuttuu vielä persoonallisuutta.

Tottenham on parhaillaan neljäntenä Valioliigassa.