Manchester United hankki Antonyn viime kesänä Ajaxista peräti 95 miljoonalla eurolla.

23-vuotiaan vasemman laitahyökkääjän kausi Englannissa on ollut hyvin vuoristoratamainen. Antony onnistui maalinteossa kolmessa ensimmäisessä sarjaottelussaan ja aloitti kauden siten hyvin tehokkaasti, mutta sen jälkeen maaliverkot eivät ole heiluneet Valioliigassa.

Viime aikoina Antony on osoittanut piristymisen merkkejä tehtyään Eurooppa-liigassa maalit niin Barcelonan kuin Betisinkin verkkoon.

Ajaxin suurimpiin vihollisiin lukeutuvan PSV:n jalkapallojohtaja Marcel Brands ällistyi Antonyn siirtosummasta. Brandsin mukaan halvemmalla olisi saanut parempaa.

– Jos vertaat sitä realistisiin siirtoihin, kuten Gabriel Jesusin siirtoon Manchester Citystä Arsenaliin, niin hänestäkin maksettiin noin 52 miljoonaa euroa. Ne ovat normaaleja summia ja uskon kaikkien jalkapallomaailmassa tietävän sen. Antonyn siirtosumma oli sen sijaan täyttä hulluutta. Mielestäni Raphinha on jopa Antonya parempi pelaaja ja hän siirtyi merkittävästi pienemmällä summalla Barcelonaan.

Barcelona maksoi Raphinhasta noin 60 miljoonaa euroa.

Cody Gakpo siirtyi tammikuussa PSV:stä Liverpooliin reilulla 40 miljoonan euron siirtosummalla. Lisäksi PSV myi Noni Madueken 35 miljoonalla eurolla Chelseaan. Brandsin mukaan PSV ei suunnitellut myyvänsä Maduekea varsinkaan kesken kauden, mutta Chelsean tarjous oli liian hyvä.

– Tietenkin kyse oli taloudesta, mutta meidän on oltava myös realistisia. Jos Liverpool tulee hankkimaan Gakpon ja olemme luvanneet hänelle siirron, niin emme voi laittaa neuvotteluja jäihin. Sen sijaan emme olleet suunnitelleet, emmekä osanneet odottaa Madueken siirtoa. Chelsea tarjosi meille paljon rahaa, ja siksi teimme sen päätöksen, Brands totesi BNR:n haastattelussa.