Manchester United hakee uutta ykköskärkeä kesän siirtoikkunassa.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Manchester United on hyvin kiinnostunut Tottenhamin Harry Kanesta. Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten jos jatkosopimusta ei synny, saattaisi Tottenham joutua myymään kapteeninsa saadakseen siirtosumman.

Lähteen mukaan Tottenham ei ole kuitenkaan halukas myymään Kanea ja jos siirto syntyisi, olisi kärjestä maksettava siirtosumma suorastaan valtava. Sen vuoksi Manchester United on kääntänyt katseensa Italiaan.

Manchester United tarkkailee Napoli-kärki Victor Osimhenin ja Juventusta edustavan Dusan Vlahovićin tilanteita. Kummatkin ovat todennäköisesti saatavilla Kanea halvemmalla.

Sensaatiomaista kautta pelaava Osimhen on johdattamassa Napolin Serie A:n mestariksi. Osimhen on viimeistellyt 19 maalia Serie A:ssa. Napoli johtaa sarjaa 18 pisteen erolla Internazionaleen. Napolin on vaikea pitää kiinni nigerialaiskärjestään ja Osimhenin siirtosummaksi on arvioitu yli sata miljoonaa euroa.

Vlahovićin kausi on sen sijaan ollut varsin vaisu. Loukkaantumisista kärsinyt serbialaishyökkääjä on tehnyt kahdeksan maalia Serie A:ssa, joista puolet syntyi elokuussa. Juventus hankki Vlahovićin reilu vuosi sitten yli 80 miljoonalla eurolla Fiorentinasta. Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva Juventus joutunee myymään Vlahovićin, jos seura ei pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan.