Napoli eteni keskiviikkona Mestarien liigan puolivälieriin voitettuaan neljännesvälierissä Eintracht Frankfurtin yhteismaalein 5-0. 

Napoli pelaa suorastaan loistavaa kautta. Luciano Spallettin miehistö johtaa Serie A:ta 18 pisteen erolla toisena olevaan Internazionaleen. Napoli varmistanee lähiviikkoina ensimmäisen Serie A:n mestaruutensa sitten kevään 1990.

Manchester City varmisti oman puolivälieräpaikkansa tiistaina. Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola sanoi Napolin olevan kenties koko Euroopan paras joukkue kuluvalla kaudella.

– Napoli on kenties Euroopan paras joukkue tällä kaudella. Kun puhumme pelitavasta, niin he ovat Arsenalin lähellä, Guardiola viittasi maanosan parhaimman joukkueen titteliin.

Spalletti ei liiemmin arvostanut Guardiolan sanoja. Spallettin mukaan Guardiolan kommentit ovat vain peliä ja espanjalaisluotsi yrittää asettaa muille seuroille paineita.

– En ole ylpeä siitä. Ne kommentit eivät saa minua ylpeäksi. Kyseessä on vain peli, jonka avulla hän asettaa paineita muille. Kaikki tunnemme tuon metodin. Miten hän voi asettaa yhdeksän miljoonaa euroa siirtomarkkinoilla käyttäneen (Napolin) seuran 900 miljoonaa euroa käyttäneen (Manchester City) edelle?

– Tämä on vain peliä, jotta hän voi sanoa Napolin olevan muita parempi ja sitten varmasti tipumme Mestarien liigasta. Joka tapauksessa pidämme kehuista. Me Napolissa olemme valmiita.

Manchester City saa tietää puolivälierävastustajansa pian. Parit arvotaan perjantaina klo 13.00.