Ajaxin hyökkäyspään monitaituri Mohammed Kudus on jälkiviisaana tyytyväinen siihen, että hänen siirtonsa Evertoniin jäi toteutumatta.

Toffees olisi halunnut Kudusin, 22, viime kesänä, mutta Ajax esti ghanalaislaiturin lähdön.

Tuolloin Kudus oli katkera tapahtuneesta, mutta tätä nykyä hän on tyytyväinen Amsterdamin suurseurassa.

Tuoreissa siirtohuhuissa Kudusia on viety Manchester Unitediin, mutta hän kertoi De Telegraafin haastattelussa, että saattaa solmia jatkosopimuksen Ajaxin kanssa.

– Olen tällä hetkellä todella onnellinen Ajaxissa, mutta olen vielä onnellisempi, jos voitamme tuplamestaruuden. Miksi en haluaisi tehdä jatkosopimusta? Pääsen pelaamaan ja olen kehittynyt hyvin. Kyse on enää neuvotteluista ja summista.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Ekrem KONUR

@Ekremkonur
🚨 #EXCL• Ajax want to extend the contract of 22-year-old Ghanaian player Mohammed Kudus, who Real Madrid and Manchester United are interested in, until 2028.
🇬🇭 🔴 ⚪ #AFCAjax

– Petyin siihen, kun Ajax esti viime kesänä siirtoni Evertoniin. Ajattelin, että minun oli aika aloittaa uusi jakso urallani, koska en saanut täällä peliaikaa.

– Mutta keskittymiseni palasi heti täysin Ajaxiin, kun siirtoikkuna oli sulkeutunut. Reserviroolini oli ainoa syy, miksi halusin lähteä. Hoidin sen ongelman itse pois alta.

– Evertonilla ei mene lujaa Valioliigassa, kun taas Ajax on mestaruustaistossa ja minä olen vakioavauksen pelaaja. Minulla on vahva luotto Jumalaan, joka teki kannaltani posiitivisen päätöksen, kun hän ei antanut siirron toteutua.

Kudus on pelannut tällä kaudella Ajaxissa 35 ottelua tehden niissä yhteensä 18 maalia ja syöttäen viisi.

Everton on kirjoitushetkellä Valioliigassa 15. sijalla.