Jamie Carragher uskoo Antonio Conten kerjäävän potkuja lauantain ulostulonsa jälkeen.

Tottenham-manageri haukkui avoimesti median edessä pelaajansa, kun Spurs jäi sarjajumbo Southamptonia vastaan 3-3-tasatulokseen. LUE LISÄÄ!

Conte syytti kahden maalin johdon kadottaneen joukkueensa pelaajia itsekkäiksi ja kyseenalaisti heidän intohimonsa voittaa ottelun. Italialaisluotsi on menettänyt jo mahdollisuutensa pokaaleihin Tottenhamin pudottua aiemmin maaliskuussa sekä FA Cupista että Mestarien liigasta.

Conten sopimus Tottenhamissa on päättymässä tähän kauteen. Liverpool-legenda Carragher uskoo italialaisen ulostulon olleen hätähuuto aikaistaa eroaan.

– Conte haluaa saada potkut tämän maajoukkuetauon aikana. Spursin pitäisi päästää hänen kärsimyksestään ja tehdä se tänään, Carragher twiittasi.

Jamie Carragher

@Carra23
Conte wants to be sacked in this international break.

Spurs should just put him out of his misery and do it tonight.

The Spurs Web

@thespursweb
Wow

Entinen valioliigapuolustaja Ashley Williams ei pitänyt tavasta, jolla Conte sysäsi syyn ongelmista pelaajien niskaan. Myös valmentajalla itsellään tulisi olla vastuu

– Olisi mielenkiintoista tietää, miten keskustelu meni pukukopissa. Sanoiko hän saman pelaajille kopissa vai tuliko ulostulo vasta sen jälkeen?, Williams arvuutteli Match Of The Dayn asiantuntijana .

– Hän on saanut tarpeekseen ja ihmiset voivat olla samaa mieltä monesta asiasta. Kyse on tavasta, jolla hän ilmaisee sen. En pitänyt siitä, että hän sanoi sen sillä tavalla ettei hänessä itsessään olisi mitään vikaa. Syy on vain muissa. Mutta hän voi vaikuttaa asioihin kentällä.

LUE MYÖS!