Antonio Conte saattaa jättää Tottenhamin jo ennen kuin kausi päättyy.

Guardianin mukaan Tottenhamin pelaajat uskovat, ettei Conte valmenna kautta loppuun. Conten sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä osapuolten uskota allekirjoittavan jatkosopimusta. Lue lisää täältä.

Conte latasi viikonloppuna suorat sanat niin pelaajilleen kuin Tottenhamin seurajohdollekin.

– Se on samaa joka kausi, riippumatta sitä, kuka on managerina. He ovat tottuneet siihen täällä, ei pelata tärkeistä asioista. He eivät halua pelata paineen alla. He eivät halua pelata stressin alla.

– Tämä on Tottenhamin tarina. Omistaja on ollut täällä 20 vuotta ja he eivät ole koskaan voittaneet mitään. Miksi?

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija ja Tottenhamin entinen pelaaja Jamie Redknapp otti kantaa Conten kommentteihin.

– Conten kommenttien perusteella minusta tuntuu siltä, että hänen asemansa joukkueessa on jo melkein kestämätön. En tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Sanoin jo aiemmin tällä kaudella Nottingham Forest -ottelun jälkeen, että minusta tuntui kuin Conte puhuisi itsensä ulos työpaikastaan. Conte puhuu pelaajistaan. Kun alat kritisoimaan joukkuettasi ja pelaajiasi, on se nopein tapa menettää ote pukukopista. En näe sen tapahtuneen. Mielestäni hän kritisoi pitkälti vain omistajia.

Tottenham etsii tiettävästi uutta valmentajaa ensi kaudeksi. Seura on tiettävästi kiinnostunut ainakin Thomas Tuchelista ja Mauricio Pochettinosta.

– Tottenhamilla on kaksi vaihtoehtoa. Kaksi todella hyvää valmentajaa. Ensimmäinen heistä on joukkueen entinen päävalmentaja (Pochettino). Otatko hänet takaisin? Ja toinen heistä on loistava valmentaja, eli Tuchel. Nämä ovat vaihtoehtoja, joita ajattelet, Redknapp viittasi Tottenhamin seurajohdon tulevaan päätökseen.