Mason Mountin sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Osapuolet keskustelivat pitkään jatkosopimuksesta, mutta neuvottelut laitettiin toistaiseksi jäihin tuloksettomina. Mountin ja seuran väliset neuvottelut jatkuvat kuluvan kauden jälkeen. Jos yhteisymmärrystä ei synny kesällä, aikoo Chelsea myydä keskikenttäpelaajansa muihin maisemiin.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Chelsea kaavailee jo korvaajaehdokkaita Mountille.

Lähde kertoo Chelsean olevan kiinnostunut Fulhamin Andreas Pereirasta. Pereira pelaa hienoa kautta Fulhamissa ja lukeutuu joukkueensa avainpelaajiin. 27-vuotias Pereira on antanut kuluvalla kaudella kuusi maalisyöttöä Valioliigassa.

Fulham hankki Pereiran viime kesänä noin kymmenellä miljoonalla eurolla Manchester Unitedista. Manchester United saa lisäksi 20 prosenttia Pereiran seuraavasta siirtosummasta.

ESPN:n mukaan myös Atlético ja PSG ovat osoittaneet kiinnostuksensa Pereiraa kohtaan.