Pierre-Emile Højbjerg toivoisi Antonio Conten pystyvän mukautumaan pelaajien tuntemuksiin vaikeina aikoina.

Tottenham-manageri Conte syytti lauantain Southampton-ottelun jälkeen pelaajiaan itsekkäiksi ja kykenemättömiksi suoriutumaan paineen alla. Ulostulo tapahtui median edessä 3-3-tasatulokseen päättyneen kamppailun päätyttyä.

Tottenham menetti ottelussa 3-1-johtoaseman sarjajumboa vastaan.

Højbjerg on ensimmäinen pelaaja, joka on puhunut avoimesti Conten ulostulosta. Tanskalainen on nyt kotimaassaan maajoukkuekomennuksella EM-karsintojen alkaessa.

– Me olemme kaikki nähneet sen. Se oli hyvin rehellinen ja avoin lehdistötilaisuus, Højbjerg kommentoi lehdistölle.

– Hän sanoi niin, koska hän ei ole tyytyväinen. Sitä ei olisi tapahtunut, jos olisimme selviytyneet Mestarien liigan puolivälieriin ja olisimme FA Cupissa välierissä. Sen taustalla oli se fakta, ettemme me pystyneet tuomaan joukkueena seuran haluamia tuloksia. Olemme edelleen siellä missä haluamme Valioliigan osalta.

– Ymmärtääkseni menestyäkseen tarvitaan 11 miestä, jotka ovat sitoutuneita projektille ja kulttuurille. Hänen pitäisi kuitenkin mukautua siihen miltä tämä tuntuu pelaajana. Valmentaja ei ole ollut tyytyväinen ja olen valmis hyväksymään sen.

Conten odotetaan saavan potkut ennen Tottenhamin seuraavaa valioliigaottelua Evertonia vastaan. Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy harkitsee apuvalmentaja Ryan Masonin puoleen kääntymistä.

LUE MYÖS!