N’Golo Kantén kausi on mennyt penkin alle loukkaantumisen vuoksi.

Kanté sai takareisivamman elokuussa ja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä. Chelsean avainpelaajiin lukeutunut Kanté on kuntouttanut vammaansa jo kuukausia ja palasi muutama viikko sitten joukkueharjoituksiin. 

Kanté oli mukana Chelsean kokoonpanossa viime viikonlopun Everton-tasapelissä ja istui koko ottelun penkillä. Chelsea ei halua luonnollisesti ottaa minkäänlaisia riskejä Kantén suhteen ja antaa keskikenttäpelaajalleen kaiken tarvittavan ajan saadakseen hänet pelikuntoon. 

Chelsean päävalmentaja Graham Potter kertoi lehdistölle joukkueen järjestävän keskenään ottelun, jotta Kanté saa tarvittavaa pelituntumaa ennen kevään ratkaisupelejä.

– Kantén on määrä jatkaa joukkueharjoituksissa tällä viikolla ja hyvin mahdollisesti näemme hänet ottelussakin, jotta hän saa minuutteja. Se on suunnitelmamme. Ottelu on todennäköisesti joukkueen sisäinen.

– Meidän on kontrolloitava Kantén tilannetta mahdollisimman paljon. Meillä on neljä edustusjoukkueen pelaajaa harjoituksissa mukana. Toivottavasti pelaajat palaavat maajoukkueistaan ilman loukkaantumisia. Käytämme tämän maajoukkuetauon hyvin hektisen huhtikuun valmisteluun.