Evertonin keskikenttäpelaaja Dele Alli ei ole lähtenyt luvatta Beşiktaşin harjoitusvahvuudesta, vaikka turkkilaisjoukkueen valmentaja antoi ymmärtää toisin, kertoo Telegraph.

Alli, 26, lainattiin täksi kaudeksi Beşiktaşiin, mutta hänen lainapestinsä on mennyt penkin alle. Englannin entinen huippulupaus on esiintynyt alle odotusten, ja hiljattain turkkilaismediassa uutisoitiin, että Allin ei odoteta enää esiintyvän Beşiktaşin riveissä loppukauden aikana.

Beşiktaşin päävalmentaja Şenol Güneş antoi tällä viikolla kommentteja, joiden perusteella luultiin, että Alli on ollut poissa harjoituksista ilman seuran lupaa.

– Dele Alli ei päässyt tällä kertaa. Nyt sataa, ehkä hän ei siksi tullut. Odotamme, että kuulemme hänestä. Emme ole saaneet häntä puhelimitse kiinni. Toivottavasti hän ei ole ollut onnettomuudessa, sanoi Güneş.

Telegraphin mukaan Alli on parhaillaan Lontoossa saatuaan Beşiktaşilta luvan matkustaa kotimaahansa lääkäriin. Alli on saanut sähköpostivahvistuksen seuralta, joka antoi hänelle luvan sen jälkeen, kun heille ilmoitettiin asiasta aiemmin tällä viikolla.

Güneş on lehtitietojen mukaan pudottanut Allin tyystin joukkueestaan ja ilmoittanut pelaajalle, että tämä on vapaa lähtemään Beşiktaşista jo nyt halutessaan.

Allin ja Evertonin sopimus on voimassa vielä ensi kauden ajan. Häntä pidettiin nuorempana yhtenä Englannin suurimmista lupauksista, mutta Allilla on jo muutama vaikeampi kausi takanaan.