Alejandro Garnacho loukkasi hiljattain nilkkansa ja on argentiinalaismedian mukaan noin puolitoista kuukautta sivussa pelikentiltä.

Garnachon on määrä palata Manchester Unitedin vahvuuteen huhti-toukokuun vaihteessa.

Garnacho oli juuri valittu Argentiinan A-maajoukkueeseen ennen loukkaantumistaan. Garnachon oli määrä liittyä ensimmäistä kertaa urallaan Argentiinan A-maajoukkueeseen, mutta Southampton-ottelussa saatu nilkkavamma pilasi suunnitelman.

18-vuotias laitahyökkääjä on syntynyt Madridissa. Garnacho vietti koko nuoruutensa Madridin alueella ja edusti nuorempana niin Getafea kuin Atléticoa, josta matka jatkui Manchester Unitediin syksyllä 2020.

Argentiinan juniorimaajoukkueiden parissa työskentelevä Bernardo Romeo kertoi Olélle Espanjan yrittäneen houkutella Garnachoa maajoukkueeseensa – tuloksetta. Garnacho edusti Espanjaa juniorimaajoukkueissa.

– Espanjan maajoukkueesta soitettiin hänelle. Garnacho oli hyvin selväsanainen. Hän kertoi minulle vastanneensa Espanjan puheluun kunnioituksen vuoksi, mutta hän on päättänyt pelata Argentiinan maajoukkueessa. Garnacho on vakuuttunut siitä. Menet hänen kotiinsa ja se on täynnä kuvia Leo Messistä, Romeo totesi.